Grasrotandelen

Grasrotandelen

Vi oppfordrer alle med tilknytning til Kristiansund og omegn til å benytte seg av ordningen med «Grasrotandelen» når de tipper, for å støtte "Musikkorpset Tempo" (org.nr 979 256 647)

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker.

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker osv. - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig fra 1. mars via Grasrotandelen.

Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (unntatt Extra og Flax). Det har ingen ting å si om du som spiller taper eller vinner. Har du spilt for 100 kroner, så får laget, foreningen eller organisasjonen du har valgt, fem kroner. Premien din blir like stor uansett hvis du vinner. Disse «Grasrotkronene» blir heller ikke lagt på toppen av innsatsen din. Og du blir heller ikke trekt noe, det er Norsk Tipping som står som betaler av disse kronene.

Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Hvis du ikke har spillerkort fra før, får du kjøpt et hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no.
Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen , og du gjør det på én av følgende måter:

  1. Hos Kommisjonær: Opplys navnet på organisasjonen eller organisasjonsnr og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
  2. SMS: GRASROTANDELEN til 2020 (tjenesten er gratis).
  3. Internett: www.grasrotandelen.no eller www.norsk-tipping.no å foreta tilknytningen der.
  4. Norsk Tipping Mobilspill.
Mer informasjon finnes påwww.grasrotandelen.no

Takk for at du støtter "Musikkorpset Tempo" via Grasrotandelen!

Last ned Vervebrev

filarkiv/vervebrev20grasrot1.pdf

Last ned
Søk
Driftes av Styreportalen AS